Da det var gjort så tumblr cam pige vi på papirerne at han var diabetiker og vi bad dem tage et blodsukker.
De er fra Bangladesh og der var ikke så meget højde at komme efter, de er nogle små bløde mandslinger (ingen er hugget ud af granit, trust me) men de er smilende og der lugter altid af frisk diarre filippinske cam piger når man kommer om hjørnet.
Råbt ind i hovedet, underforstået drengen må spille med hvem han vil hvor han vil!Tolderen gad simpelthen ikke løbe op på siden af bilen så vi slap igennem stadig med min kusine som jointholder.Det blev min tur og min artist som viste sig at ha et skilt hvor der stod designer istedet for artist var meget sød men havde rettet alle sine krøller.Hvorimod jeg holder op med at trække vejret hvis jeg sidder i biffen og den ved siden af har sluppet en lille siver.Den korte version, vi overlevede.Det skal i ikke være, jeg føler mig hvor åndsvagt det end lyder, tryg.
V fortalte om sin nye sheik og sagde på et tidspunkt at han oprindeligt var fra Grækenland og boede i Kirkland.Alt i alt en worldclass skatpige!Jeg tror ikke jeg behøver beskrive mine følelser, men jeg var ramt!Efter sindsro tam mfc camgirl den omgang og en Band koncert om aftenen sendte vi Peter, Gitte og drengene hjem til Søborg men vi ses jo snart.Jeg var ikke bare verdens værste psykopat mor, næ jeg var universets mest sindsyge psykopat MOR ever!Jeg kunne ikke nå derned men prøvede at råbe til hende at hun skulle lade de forpulede klip klappere falde.Kort nyt: Så er det ikke kun Anders And der har været i Timbuktu Ohhh de piloter er nogle være knallerter!

Så det endte med bovfred over dagens ret, lige til i morges.
Doc har givet mig det råd at smøre creme på armen og lægge ansigtet i armen når vi skal sove for ikke at gylpe i teltet, den er strid!
Afgangshallen i den lufthavn vi oftest flyver til er bombet synder, glem alt om taxfree.


[L_RANDNUM-10-999]