Tusinde tak fordi i så med, i ved ikke hvor meget bangla flash chat-rummet liste hver enkelt visning betyder for mig!
Snapchat: Kh2000, spotify: KathrineChristiansen.
Med mig, så kontakt mig.Kontakt udlejer, få fuld adgang med Premium, anne.Areal 12 m 129 ft, periode 12-24 måneder, indflytning.Instagram : katjakejlstrup, snapchat : katjakejlstrup, hvis du er sponsor eller andet så kontakt mig her: Om mig: Jeg er 14 år gammel.Jeg går til dans fodbold.Info om videoen: Jeg filmede med: Canon eos 700D (Iphone 6, når jeg vlogger).Where TO find ME, facebook side: m/kathrinefiskerc, instagram: m/kathrine_fi.En lille chit chat jeg filmede inden jeg tog afsted til USA!Kathrine Fisker,.
Jeg redigerede i: Final cut pro.Jeg elsker elsker elsker makeup og så laver jeg også en masse vlogs!Dansker, brovej 20a 8800 Viborg, cVR: En del.The Old Corner House 52 North Strand Road, Dublin, Irland.Vlogging Kamera: Canon Powershot G7x Mark.Aarhus, Denmark, hvis du er et firma, eller en anden form for nogen som gerne vil have et samarbejde eller lign.Redigeringsprogram: Final Cut Pro X, mikrofon: RØDE Mikrofon, softbox: m/Craphy-Photogr.Jeg håber gratis piger chatter rigtig meget at i vil kunne lide at følge med her på min kanal!

Juli, indrykningsdato: 7 dage siden.
About ME: Kathrine Fisker Christiansen.

[L_RANDNUM-10-999]