Hos raske ligger det såkaldte CD4-tal, der måler immunforsvarets styrke, på 500-700, og i Danmark starter man i dag hiv-behandlingen, når CD4-tallet kommer ned under 300.
Konsekvenserne har været umådelige, synes jeg, i form af et opsplittet myu gratis knaster miljø.
Men bortset fra det fylder hiv ikke meget i hans liv.Der havde jeg lyst til at skrige og slå.Statens Museum for real par stranden sex Kunst, København.Livene deres løp parallelt: Begge hadde gått i lære hos sin far, kom fra en mellomstor by, de ble jevngamle og berømte i sin tid.Men deres skjebne ble likevel flyselskab chat værelser svært forskjellig, Mozart vet alle hvem var, Christopher ble glemt.Det tænkte jeg så lidt over - men nej, jeg var stadig til begge køn.Dette kostet adskillig, og i tillegg til å bekoste utdannelsen, måtte foreldrene unnvære en tiltrengt hjelpende hånd i verkstedet gjennom flere.
Jeg fortalte ikke, at jeg havde hiv, men selv om vi brugte beskyttelse, havde jeg det så dårligt over det bagefter og følte, at jeg havde forrådt ham.
Jeg var ved at kaste op ved tanken om at sige ordene.Litteratur: Alsvik, Henning i Norsk kunstnerleksikon, Oslo 1982,.Her kan du kontakte Ungdomstelefonen for flere innspill.Og at halvdelen i øvrigt bor i Københavnsområdet.Alligevel er der er for mig ingen tvivl om at hvis andre mænd var den eneste mulighed jeg havde for at få afløb for min sexualitet, så ville jeg givet forelske mig i en mand og ende som homofil.Man fortalte mig at bøsser og lesbiske på et tidspunkt udelukkede bisexuelle fra at blive åbent repræsenteret ved det årlige optog i Sydney i Australien - de sku ta og bestemme sig og holde op med de der pjat - var beskeden Fraus Dolus.Nærmere rokokkoens sødmefylte motiver kan man ikke komme i malerkunsten.Christopher vant nå den lille sølvmedalje som betegner en avsluttende eksamen.

For år tilbage vise DR en udmærket dramaserie, som jeg selvfølgelig ikke husker titlen på, om netop en ung amerikansk fyr, der insisterede på sin biseksualitet og ikke mindst sin ret til den.
Kanskje kan du oppdage at de følelsene du kjenner på ikke er så farlige men helt naturlige?

[L_RANDNUM-10-999]