Jeg havde hørt at de skulle komme over til hende nogle dage senere og live-asian sex cams støve fissen af på hende, så jeg mente at tiden var moden til at blande mig i legen.
Først ud at spise og videre ud for at danse.Da hun ser ned og opdager hvad det er for et uhyre, hun skal pules med ligner munden et O på hende af bare skræk.Hun hende rodede i mit hår, og jeg nød hendes liderlige vejrtrækning.Min datter der i mellemtiden havde fået den gamles pik drevet et godt stykke ind, fik øje på sin mormor i en situation hun ikke i sin vildeste fantasi ville tro kunne finde sted, blev så overrasket at den gamle fik sit mega jern banket.Da der nu er begyndt på orgiet rejser min svigermor sig op og sætter sig overskrævs på Amar hvorefter hans kæmpe pik forsvinder dybt op i kussen på hende mens hun udstøder et dybt suk af lettelse over at være blevet spiddet.Deres far har netop fået min datter lagt op på spisebordet, trukket kludene af hende, og giver sig til at slikke hendes meget våde fisse.Kyssede mig helt let på kinden og hviskede med en stemme, der ophidsede mig endnu mere: "Jeg vil have dig, og det er nødt til at være.Det ligner en umulig opgave, men det er en ekspert jeg har at gøre med her.Hun havde været i byen og bowle med sin arbejdsplads og derefter havde de fået øl i rigelige mængder.
Den ene Memeth begynder at bage på min datter, og Amar venter klogelig til han ser hvordan det spænder.Jeg stønnede dybt, da jeg sprøjtede den varme sæd op i hende, og mærkede det fantastiske: At hun kom samtidig.Hun var for øvrigt aldeles uvidende om hvad jeg tidligere havde været vidne til.Mere og mere krævende og hendes vejrtrækning viste tydeligt, at hun var ligeså ophidset som jeg.Men det fejrede hun med at tage den gamle med ind og pule hjernen ud af baghovedet.Lige i det øjeblik var jeg helt ligeglad med, at vi lige om lidt skulle ud til kollegerne igen med drivvåd skjorte og ildrøde kinder.Det gjorde mig så liderlig, at jeg havde lyst til at sætte tænderne i hende - safterne sprøjtede ud af Camilla og gjorde mit ansigt endnu vådere.

Min datter lå derefter fuldkommen udblokket og superkneppet helt stille efter en omgang pik hun aldrig nogen sinde har fået hjemme hos min svigersøn.

[L_RANDNUM-10-999]