real sex med en kollega

Så ja, vi er heldige på det plan.
Min Far og Annette, som hjælper os hver onsdag med gratis telefon sex chats at se efter Billie når jeg ligger i vandet. .
Rollen som mor, er jeg også helt pjattet med, og jeg er så mega stolt af hvad Marco og jeg har præsteret det sidste års tid.
Jeg tror det er super vigtigt at give hinanden et frirum engang imellem, så man lige får tanket op på energiniveauet og overskudskontoen.Dont get me wrong, det er super fedt og jeg elsker jo udfordringer, men nogle gange er jeg seriøst så træt, at jeg ikke kan løfte mit eget barn, og så får jeg totalt skyldfølelse.I Bilder Søndeled Erotic Massage Stavanger Nuru Henne Glorvika Du Real Milfs Sexshop Naustbukta Sex Porno Tube Sex Chat Norsk.Meeeen, jeg er jo også mor og at have en lille guldklump på knapt 7 måneder, gør ikke tingene letterer.Jeanette came running in to me screaming that Billie bit me, not long passed till we had our hands in her mouth searching for these little nippers.Det har været sindssygt svært at lade være med at poste billeder af Billie-Mai her på bloggen og mine andre sociale medier.The last blog post I wrote was about 8 months ago, luckily no one held their breath.
She was giving my finger a friendly little nibble on the play matt when all of a sudden, she bloody bit me with her little fangs.
Så yes yes, jeg svømmer.Læs iøvrigt en ny artikel om vores lille familieprojekt.Men, det er en fed rejse vi er på, og de næste 2 år bliver SÅ spændende.Vores målsætning var at komme i to finaler, og at have en fest og bare nyde at være tilbage i mit yndlingselement.Teething already, 5 months old Is that normal?Mit mål var 6 måneder, så at vi er oppe på 7 måneder nu med al min træning oven i hatten, er jeg vildt stolt.Hvis jeg er ekstra træt om morgenen og har brug for mere søvn, så er det ofte at Marco går en lang tur med Billiepigen, så jeg lige får en time eller halvanden på øjet.Nu er vi igang, og jeg er ivrig som aldrig før.Så bring IT ON!
[L_RANDNUM-10-999]