Jeg virkede næsten måske for overgearet og begejstret, så hun næsten tog et skridt tilbage.
Men det var der ingen, der gjorde, og jeg gik ind til Silje.Min pik rørte øjeblikkeligt på sig.Der var også en generel følelse af løssluppenhed og frihed på min 18 cam pige efterskole.Lad mig være din sædluder!Jeg vil have at du skal fylde mig op med din kæmpe pik!Jeg var ikke særlig vild med at solbade, men jeg ville under ingen omstændigheder sige Silje imod.Smilte hun, vil du ikke med ud?Hun stoppede sådan så hun bare sad med min stive pik helt oppe i fissen.Om natten når jeg lå og spillede pik, var det ofte dem, jeg tænkte.
Jamen, det lyder godt!
Jeg gjorde, som hun sagde og nærmest rev mine underbukser af, så min store pik var fri.Jeg havde ikke lagt mærke til, at vi havde fået tilskuere i mellemtiden.Men det føles virkelig lækkert at have dit sperm deroppe!Klasserne færdiggjorde deres sidste eksamener på at spille fodbold.Jeg kunne mærke, hvor tunge og store de var, nu da jeg løftede op bagfra.
[L_RANDNUM-10-999]