Det får du glæde af lige om lidt.
Nu spiser du det hele, både bræk og mad på under 3 minutter, ellers har jeg noget dejligt legetøj her.Det lover jeg, bare i sværger, at i så tager mig ned.Julie: Kigger tiggende over på dig, stadig med hunden oppe i mig.Julie: Hvis du lover det forbliver vores hemmelighed Julie: Smiler nervøst.Låste den dog bag mig.Har du nogensinde kneppet i dine forældres seng?Når persiennerne er nede, kan vi kneppe i hele huset, og det skal vi sandelig komme til.Jeg skal nok være en lydig lille køter!Gøre hende mere liderlig, uden at hun kommer?Bind hende til ribben.Bligh: Jeg griner så sadistisk, at selv en uerfaren tøz må kunne fornemme min ondskab.
Og hiver trusserne helt ned.
Det gør jeg heller ikke, hvis du til gengæld gør mig rigtigt glad, søde.
Bligh: Skal vi se hvem det er, tøz?Hun drejer langsomt rundt og stikker røven op i cammet, mens jeg trækker chatrum for overeaters anonymous mine leggings ned om lårene.Bligh: Du må hellere holde det løfte, tøz, for det er ikke bare din real par uploadet hjem sex videoer nøgne skampulede, piskede krop de vil få.Julie: Mit blik er sløret i en blanding af dyb reel voldtægt sex videoer skam og liderlighed.Julie: Stønnede stikker jeg hovedet ned i mit lugtende bræk og slikker det i mig.Julie: Falder tudende sammen på sengen.
[L_RANDNUM-10-999]