Sussie stønnede og gabte igen over Jacks pik, mens jeg begyndte at kneppe hende i et roligt tempo.
Nu gjorde mormor noget, som børnene aldrig havde set før.
Vi kneppede det bedste vi kunne, og Jack var igen hurtig til at fylde hendes mund med hans pik, som hun slugte begærligt næsten helt til roden, mens Brian og jeg kneppede alt hvad remmer og tøj kunne holde.
hør her drenge, jeg kunne godt bruge et par stærke brandsprøjter, til at slukke den ild der brænder i mig.Jeg tør godt hvis du er frisk.En dag var mormor imidlertid verizon fios chatten så skruk og liderlig, at hun holdt negeren hårdt om røven, så han kom inde i hende.Man skulle se, at han fik orgasme.Morfar tog blusen af mormor, så hendes store bryster kom til syne i en dejlig, sexet.Denne gang var det vores rengørings dame Kit.åhh så knep mig for helvede, mere pik!Så vendte hun sig om, så Jack kunne lyne kjolen ned, og hun steg ud af den.
Ikke specielt imponerende, men den sad jo også på en gammel mand.
Og jeg kan da mærke at Brian er ved at rejse det første sprøjterør for mig, så er du frisk?
Forsigtigt, kærligt og ømt.Pikskaftet var ikke overdådigt tykt, så det fremhævede kun det enorme pikhoved.Den sad som malet på hendes brede hofter, Hendes store bryster var hældt ned i et par halvskåle der sad på den korsage som var en del af kjolens top.Jeg hev pikken ud og pressede den mod hendes røvhul, der gav efter og min pik gled stille ind i hende.Han kneppede hende i et opskruet tempo, og Sussie begyndte at hyle højt, men her trådte Jack i kareter og holdt hendes hoved fast og fyldte hendes mund med pik, så hun ikke vækkede hele hotellet.Fordi hun angivelig lå i med det meste af firmaet og ikke lagde fingre i mellem, når det kom til sex partnere.
Morfar gik nu i gang med at kneppe mormor.


[L_RANDNUM-10-999]