Det spøjse var så, at jeg på vej hjem fra turen, sidder i lufthavnen og surfer på Facebook og falder over et opslag som Ultraløber.
Det kostede mig eksempelvis 5 ekstra km på en 32 km tur, så de efterfølgende dage bruge jeg vandreturskortet når jeg var i tvivl!
Meeeeeennn jeg ville jo helt vildt gerne afsted, så hvordan kunne jeg lige snøre den overfor mig selv?
Og nedad, er min hjerne rigeligt på overarbejdet med at analysere hvor jeg skal sætte fødderne, så den har ikke også brug for at forholde sig til, hvor stavene skal sættes.Men det gratis facetime sex chat meste af tiden tror jeg egentlig ikke, at jeg tænker på noget.Det lyder igen ret mærkeligt, men så kunne jeg helt stille finde roen og fokus indeni, og bare tage et skridt ad gangen.Så blev der givet gas, og overhalt hikere i stor stil.At løbe på en højderyg er simpelthen det fedeste!Accellereret Naturtalent 11:45 Liv og Maddie 12:10 Austin Ally 12:35 Det søde liv til søs 13:00 Kickin' It 13:25 Det var ikke mig 13:50 Jessie 14:15 Phineas og Ferb - Sidste sommerdag 15:05.C.
Og så fandt ud af en god hjælper: Hvis jeg ikke kan se hvor jeg er på kortet/ift.
Hemmelig agent 08:05 Supersygehuset 08:30 7D 08:45 Pyjamasheltene 09:00 Doktor McStuffins 09:25 Sofia den første familien endelig lader søskende fuck første gang på cam-russisk 09:50 Goldie Bjørn 10:05 Elena fra Avalor 10:30 The Gronks 10:55 Dog With a Blog 11:20.N.T.Jeg var lidt tung i hovedet (Avoriaz ligger.Og måske skulle jeg slet ikke snøres, måske skulle jeg bare lade være med at være så pylret?Det der, med de der stave, kommer jeg tilbage til, da stave og jeg havde lidt en anstrengt forhold til hinanden inden jeg tog afsted.Især ovenpå tragedien i familien Munk.Et skridt ad gangen, som hvert skulle være helt sikkert.Men det viste sig at være en hjælp at være afsted alene, når jeg ikke helt kunne finde vej (det lyder virkelig sært jeg ved det).
[L_RANDNUM-10-999]