Solen skinnede fra en skyfri himmel og snart stod jeg i bar overkrop iført mine korte arbejdsshorts.
Vi blev begge brat flået ud af vores indadskuende tankebobler ved den høje lyd og mit forskrækkede udbrud, og Katrine gav et ufrivilligt hvin fra sig.
Splittet mellem væmmelse og tabuladet liderlighed lod jeg min tunge trække et spor over Milles indbydende skedeåbning, henover det bløde mellemkød og fandt snart den lille, rynkede åbning.
Jeg stoppede mine bevægelser med cam piger nammed ada pikken plantet i Katrines varme krop og betragtede lillesøsteren, mens hun rejste sig fra sengen.Jeg så hendes røv fra en vinkel jeg endnu ikke havde set.Åh, denne lille fisse - jeg måtte slikke den.Og begge vore orgasmer var toppen, for vore underliv dunkede og pulserede, så det var en nydelse kvinder chat mænd gratis ud over det sædvanlige.Med et stort smil begyndte hun at klæde sig af og hun så på mig med varme øjne.Mit hoved var overstimuleret af sexinduceret kemi, og jeg kunne ikke samle en hel tanke.Hun bad mig om at stå ud af sengen og hun nærmest kastede sig på knæ foran mig.Nok til at få mig en avisrute så jeg kunne tjene mine egne penge.Katrine kunne ikke gøre andet end at tage imod, hjælpeløst fanget mellem sin søsters bestemte hænder og mit faste greb om hendes hofter.Hun kunne jo lide det, da jeg tog hende, men jeg afpresser jo hende og er ond ved hende.
Jeg går vist og sover.
Jeg lignede en klovn med stiv pik i bukserne.
Jeg tog bedre fat i hofterne, så hun ikke flyttede sig fra mig, og tog den ene læbe helt ind i munden og suttede på den.Så lænede hun sig over til siden og fandt sine cigaretter.Eller var det tanken om at mor lå nøgen ved siden af?Mens jeg gjorde mig færdig bukkede mor sig ned og hev to indkøbsposer frem.Du skulle tage og mærke hende, Troels hun er brandvarm!Katrine var mit første sex siden, at jeg den aften før jul hensynsløst havde taget Sandra i min jalousi over hendes møde med Laust, og jeg kunne mærke, at jeg allerede var ved at komme.Men mor ville prøve noget først.
[L_RANDNUM-10-999]