gratis piger chatter

Straks anmelde brugeren, da det er imod Stardolls regler at sælge en konto.
Første gang du svarer rigtigt på alle 10 sprøgsmål, hvordan til at chatte chat-rum får du et gratis chat room san francisco Stardoll Sikker Online-diplom til din Suite.
Strengt forbudt og det kan føre til, at min konto lukkes.
5) Et medlem fortæller mig, at jeg kan købe en sjælden dkny-kjole for 1000 Stardollars: Kanon handel!For at få en makeover, men KUN hvis der er referencer fra andre.Test din viden om sikkerhed på Stardoll og, stardolls Adfærdsregler.Anmelde brugeren og slette meddelelsen.As a member, you can search for your ideal partners, check out their photos and profiles, contact them, post your personal ad, upload your photo.Klart, personen har selv forsikret mig om at der ikke er noget at være bange for.Jeg sender hende koden med det samme!9) Jeg chatter med en person, som beder mig sende et billede af mig selv.Videresende meddelelsen til andre.Skal jeg gøre det?Jeg har altid drømt om at blive Superstar.
Aldrig at afsløre din adgangskode eller ændre e-mailadressen på kontoen til en ukendt e-mailadres at give din adgangkode til en anden bruger, der har lovet dig en hackfri makeover (den er jo trods a at skrive mit brugernavn og adgangskode på et website, der tilbyder.
10) Jeg chattede med et medlem, som sagde hun hed Clara og var 12 år gammel.Jeg er ikke helt sikker, men det virker sikkert nok.En blanding af små og store bogstaver, cifre og symboler.3) Hvis nogen tilbyder at sælge en konto på Stardoll, skal jeg.Here's the best part, it's free to join.

Du kan tage testen lige når du vil og lige så mange gange du vil.
Betale 600 Stardollars for en ting på Stardoll, så jeg anmelder denne bruger.

[L_RANDNUM-10-999]