Jeg kom til at tænke over den aften og sagde for mig selv, Jo det kan den.
Jamen det var ikke lige det der jeg mente.
Der tales stadig mere om fællesskaber?Han fik hurtigt bukserne ned og fremviste en meget stor stiv pik, som han gned op og ned i min sejlende fisserevne, før han pressede den op i kusse.Kurt kom nu foran mig, og jeg sugede kondomer i brug i det virkelige liv sex grådigt hans store pik ind i min varme mund det her var pragtfuldt.Hun stod der foran mig, med sit lange lyse hår flagrende om skulderne, kun i sin bh, og bukser, mens hendes lillebrors små sæd klatter, glinsede på hendes hud, mellem hendes bryster, i lyset fra månen.Min hånd gratis bingo spil med chat landede bag hendes nakke, nude spy cam i det offentlige og for hvert stød hun gled ned over den, kom jeg til at hjælpe hende lidt på vej med min hånd.Igen og igen ramte min tunge mellem de spændte læber, nulrede hendes klit, og hun lagde hovedet på mit lår, hun kunne slet ikke koncentrerer sig om andet end at nyde det, jeg sugede hendes klit ind i munden, kyssede læberne og lod min tunge.Uuuuuh, jeg følte det snurre i hele kroppen, men det blev dog endnu værre, da jeg trak de nye sorte bundløse strømpebukser på, således at min fisse var fri og mine store skamlæber strittede igennem bunden på dem.Hun satte sig på knæ igen, lige foran mig, kikkede på mig, smilede og spurgte om jeg nød forestillingen.Der er lang vej endnu Jeg bad hende vende sig om, og hun rejste sig, Der lå man så og havde udsigt til guds bedste gave til en mand.Klik sagde det, da hun tændte for den, og et lille uhhh slap hendes læber.
Han lænede sig helt afslappet tilbage med det dér smørrede grin på læberne.Klokken blev mere og mere, og folk begyndte at bryde op, lidt efter lidt.Dem på hagen tørrede hun af i hans egen trøje, og dem i kavalergangen smurte hun ud, så lukkede hun hans bukser igen, og rejste sig.Toget var på en eller anden måde nået til Korsør, hvor der var en ventepause, så fyren der lige havde kneppet mig grinede: "Jeg finder lige ud af hvornår det er jeres tur, jeg kommer tilbage om lidt" mens han forlod togvognen.Han kneppede mig voldsomt, og snart sprøjtede hans hede sperm dybt op i min våde kussegrotte.Han pressede i stedet for pikken så langt op i min fissegrotte som muligt og grinede: "Så for fanden drenge spil så Tøsens store klit til hun eksplodere".Ingen af os havde lagt mærke til at Martin var siddet og faldet i søvn på bænken.Det varede ikke længe før den begyndte at skyde små pre-sperm klatter op mellem Randis bryster, og op på hendes hage.Jeg nød at opleve Johns reaktion.


[L_RANDNUM-10-999]