Willy Brandt Demokrati er tre ulve og et får, der stemmer om hvad de skal have til frokost.
Han gør mig altid tryg, og jeg higer.
En speciel form for romantik.For på en sær måde, så rammer du mig lige i hjertet.Sola irettesætter hende for at ignorere hendes personlige liv: "Hvad med Padmé Amidala Har du selv tænkt over, hvad der kan gøre dit liv bedre?" 9 Matthew Stover 's Revenge of the Sith (2005) uddyber Padmé rolle i dannelsen af Oprørsalliancen.Nyde, tænke og gøre.Jeg ved vi hører så mange historier om hvordan det ender galt.De erklærer deres kærlighed til hinanden og gemmes i sidste øjeblik ved Jedi Masters Mace Windu ( Samuel.Men en vigtig del i mine øjne.Jeg ser to sadiste sider i ham.Jeg chat-room på yahoo messenger ved din største frygt er, at jeg ikke kan.
For en tryghedssøgende sub som mig, er det candy for sjælen.
Og måske det er der, jeg blev en smule ubalanceret i øjeblikket?
Han dominerer, han fører pisken, han bestemmer i høj grad tempo og styrke, det er helt i hans magt hvad der sker.Anakin giver hende en hånd-udskårne charme på en læder halskæde som Amidala vil senere blive begravet med.Jeg ramtes af en følelse af stolthed.Vi var budt indenfor for en aften, for at fortælle lidt om os, vores måde at tænke og udføre bdsm, og det blev en kanon aften ihvertfald for os, og vi nød det meget.Og jeg kalder ham glad sadist, med varierende tonefald.Og der er du helt perfekt.Alle de ting, som de fleste kvinder finder charmerende, når en mand opfører sig som en gentleman.Og kan mærke jeg instantly sætter politisk debat, chat rooms paraderne.Senere blev Amidala i hemmelighed gift med.


[L_RANDNUM-10-999]