Blandtandet min super lækre kusine, og alle mine søsters veninder.
Min lesbiske lokale chat værelser kusine havde langt brunt hår, virkelig gode store bryster, lidt flad røv, men har altid gerne ville være sammen med hende (på den frække måde).
Familien og alle vores venner var med.
De begge var vist rimelig liderlige, idet de rev mine bukser af, veninden tog min pik i munden, mens min kusine tog sin bluse af, og bad mig om af røre hendes større dejlige bryster.Vi (Veninden og jeg) snakker tit om at spørge min kusine om vi skal have sex igen, alle.Senere kneppede jeg dem begge.Hjælp tak, på forhånd tak.Da en af veninderne faldt inde i skoven, og slog sig, min søster fulgte hende ud af skoven.Hey jeg er en dreng på 14 år jeg er bøsse og min far har lige fået en kæreste hun havde en søn på min alder og jeg var i starten meget vild med ham men turde ikke at sige det men det viste sig.Veninden var rimelig lækker, Smukt langt lysthår, en virkelig god røv, brysterne var heller ikke dårlige.
Er det en god idé at spørge om det?
For et par uger siden holdte min tvillingesøster og jeg fødselsdagfest.
Da vi var ret langt inde i skoven, tog jeg chancen, og klaskede dem begge i røven.Resten af veninderne gik med mine venner ned til søen, da de næsten alle sammen var kærester.Vi deler værelse så vi har tit sex sammen og giver.Nu er jeg kærester med veninden.Vi kan kontaktes på mail: Eller via kommentarfeltet herunder, er du i tvivl om en novelle er lovlig så læs HER, læs også vores regler HER Ønsker du at annoncere på vores sites, kan du se vores besøgsstastistik.
[L_RANDNUM-10-999]