Hvorfor dog det, kan vi ikke bare kalde ham Pythonen?
Da Joe endelig kom på scenen havde et or andet fjols monteret anlæget sådan at det virkede som et omvendt karaoke anlæg, dvs at hver gang han sang blæste musiken for fuld drøn ud af højtalerne og hans mikrofon slog fra.
A pros pros skydevåben: Min kære mand viser oftere og oftere sit grande.
Vi fik senere afvide at han arbejdede der og troede værelset var tomt, jeg tænker bare, hvad er der nu galt i at bruge nøgler og håndtag?But girls, hes not if you know what I mean.Hvor vidt abort skal være dækket under den nye homeschool chat værelser reform, var åbenbart mere vigtigt for især republikanerne, end at sørge for at gennemsnits amerikaneren har adgang til basal healthcare.Et langt hårdt kapitel i hendes og familiens liv er slut.Har mødt ham en enkelt gang, hvor jeg var ovre og klage over hans reklamekampagne) Jeg sprang ud af luftens helte og ned i den virkelige verden, hvor Karls kone stod, hun chat med tilfældige piger gav mig et knus så oprigtigt, at jeg lige der tænkte det, som.Vi fik på et møde at vide at Vibeke var gået ned med stress og at vi ikke skulle regne med at hun kom tilbage.Men man vælger jo hvad der skal røre én og hvad der skal efterlade én kølig.Da vi havde pakket sammen for alle at tage hvert til sit, forventede ingen at vi ville få det endelige valgresultat før tidligst onsdag morgen.Man venter på busholdepladsen til man er 24 der skal samme vej.Så stod de der med hvad der lignede midgårdsormen, der lige gyldigt hvor højt de prøvede at løfte ikke kom mere end et par cm over jorden.Da V kom ind igen tog hun sit vinglas og sagde til tjeneren er du sød at fylde det her glas med Tequila!
Min date med Anderson Cooper blev knapt så fysisk som i mine våde drømme.
Så cute en lille alf skal man lede længe efter!(de siger det er efter Diddley men mon ikke det bare er en forkortelse for Barack Obama?Ceremonien blev med intet mindre end 4 taler, specielbagt kage til mig bagt af Jacob, medaljer og bosniske emblemer.Samme dag havde jeg en oplevelse jeg ikke lige havde set komme.Gry var lige bag mig og jeg sendte hende venstre om varevognen mens jeg selv gik højre om med et adrenalinspejlet på højde med Empire state.De brugte meget energi på at gøre opmærksom på at hos dem varer gudstjenesterne kun 70 min.Jeg havde en fejl i mandags som jeg altså ikke mente kunne være rigtig så jeg klagede selvfølgelig til læreren/Robinson som endte med at måtte gi hele klassen et ekstra point (vi går meget op i points og ekstra credits) fordi jeg jo havde ret.Vi kørte ud til heliporten i det stærke måneskin og da vi stod ud af vores ambulance, var det eneste vi kunne høre Pikkens rotorblade i det fjerne.Hvorimod jeg laver bræklyde, hvis jeg skal rense toiletvasken derhjemme og der kommer en lang hårorm.
Jeg har fået strøm og er lige vågnet efter den første nat i Tokyo, kl er 04 om morgenen og jeg har nu forsøgt at stirre de andre vågne i en time De nægter at gi efter.
Selvom jeg ikke havde overvejet at se de endelige koncerter i London ærgrer jeg mig nu over ikke at skulle se dem.

[L_RANDNUM-10-999]